Kontakt en erfaren SEO konsulent

Med mere end 19 års erfaring inden for SEO optimering af et hav af virksomheder online og med succesfulde resultater og tilfredse kunder til byder jeg SEO til alle Danske virksomheder, der vil arbejde seriøst for at opnå topplaceringer i Google og deraf enorm vækst i antallet af henvendelser og salg.

Mit navn er Janus Jensen og jeg er SEO ekspert med mere end 15 år på bagen i et broget marked, hvor det er nemt at blive snydt.
Jeg er fra Jylland og opfører mig ordentligt, du får top service og en fair lav pris, kontra de store bureauer, hvor du må slippe kassen for en times rådgivning.

Jeg har mere erfaring end dem du møder i de store dyre bureauer, ganske enkelt fordi jeg har specialiseret mig inden for SEO siden 2001 – som en af de få i Danmark.

Det betyder også at jeg ved nøjagtigt hvad der skal til at få din hjemmeside højt på det helt rigtige søgninger, der skaber kunder – ikke bare på alt muligt tilfældigt som måske giver trafik, nej her er det hardcore direkte trafik, der giver salg  og omsætning. ( mål mig på vækst = jeg leverer)