SEO Århus

Du leder efter et SEO bureau i Århus eller en freelance konsulent tæt på Århus – Er det korrekt?

Allerede nu, er du begyndt, at søge helt forkert.

Hvad bilder du dig ind, tænker du, jeg ved nøjagtigt hvad vi skal bruge, vi skal bruge en SEO ekspert fra Århus.

Det er helt korrekt og helt fint, men er det nu også helt nødvendigt, at SEO eksperten netop bor i Århus? Behøver I at sidde overfor hinanden og snakke om den overordnede markedsføringsstrategi -eller kan det gøres over telefonen / på et online møde?

En lokal SEO ekspert er ikke nødvendigvis bedre

ÅrhusEnormt mange søger efter en lokal ekspert, men eksperten bliver ikke nødvendigvis bedre af, at komme fra samme by som jer.

Har I en lokal virksomhed, der servicerer lokale kunder, så vil det helt korrekt være en stor fordel med en SEO konsulent fra området.

Men sælgerI landsdækkende -eller ja internationalt, vil eksperten fra København være helt lige så god som en fra Skagen.
Lokationen har ingen betydning, her er det rå viden og erfaring og ikke kontoradressen, der er vigtig.

Gå efter en SEO ekspert med mange års erfaring

Der er ingen uddannelse indenfor SEO i Danmark og derfor vil alle eksperter være autodedakte = selvlærte.

Derfor vil en SEO ekspert med mange års erfaring ofte være bedre end en helt ny der har fået den ide, at kalde sig SEO ekspert – det er ikke en beskyttet titel, alle kan kalde sig SEO ekspert.

Derfor er det vigtigt, at du tjekker ekspertens referencer.
Tjek om der er referencer fra store anerkendte Danske firmaer og mange års erfaring.

Der hvor du skal passe på! – Vælg ikke en billig student

Mange får den ide, at de kan lave en hurtig hjemmeside og slå sig ned som online markedsføringsekspert uden egentlig at have ret meget viden.

Det er typisk unge mennesker, der knap er færdig med deres gymnasieuddannelse og de bruger det som en let måde at have et ”studiejob på”.

Detaljen her er, at dit virksomhed og vækst ikke er et ”Studiejob” her er det seriøst og der skal ordre ind til en lav pris – Der er ikke tid til at lalle rundt og ”nu prøver vi lige noget her” – Nej der skal være resultater og omsætning, der afspejler investeringen fra 1 time.

Gå langt uden om alle de nye amatørkonsulenter, der ”tror” de ved hvad de snakker om, de er spil daf både tid og penge kontra en erfaren SEO konsulent, der kan skabe voldsomme resultater for din virksom hed i løbet af en forholdsvis kort periode.

Mange års erfaring giver en særlig nyttig viden

Når en SEO ekspert har de samme kunder i 10 år, vil de opleve hvordan Googles forskellige nye algoritmer påvirker et domænes synlighed og Click- through- rate fra placeringerne.

Oplever I fald i trafik fra Google trods I har brugt store mængder energi på at skrive nye artikler og lavet indhold som andre linker til UDEN at opnå de placeringer I gerne vil have, ja så er det en erfaren SEO ekspert I skal have fat i, der har været inde over udfordringen 100 gange før og ved nøjagtigt, hvor I skal lave ændringer for at Google giver jer bedre rankings.

Det holistiske overblik – Den erfarne ekspert, ved hvordan der skal prioriteres

Med en erfaren SEO konsulent fra Århus, får du et holistisk overblik på hele dit website -og alt omkring det.

Alle fejl og forkerte opsætninger på domænet og på alle områder tæt til knyttet vil blive fundet og adresseret, så I hurtigt kan ændrer dem og derefter se en voldsom ændring i Google.

Så snart et domæne er rettet ind af en SEO ekspert, vil Google give en voldsom respons i kraft af nye super gode placeringer, der trækker masser af relevante bruger ind på hjemmesiden.

En hjemmeside, der optimeres fra A-Z kan nemt gå fra 1.000 besøgende om måneden til 5.000 besøgende om måneden.

Det er jo en vækst på 5000%

En SEO ekspert koster typisk omkring 6 – 700 i timen, som er godt givet ud kontra det de høje placeringer i Google kan give af kunder fremadrettet.

Udgiften til en optimering er en engangsudgift og det er derfor et af de bedste ”Hacks” for virksomheder, der skal vækste og skabe resultater uden at bruge for meget til markedsføring.

Vælg en ekspert fra Aarhus eller København

Eksperten i søgemaskineoptimering arbejder online og der er som sådan ingen grund til I mødes på en lokal cafe.
Eksperten har masser af kunder både i Danmark og internationalt og er vandt til at køre møder online via et Google hangout eller TeamViewer.

De har med andre ord ikke behov for at møde dig, du er jo bare ejeren og ikke hjemmesiden som de interesserer sig for.

Med andre ord, det vil slet ikke give mening, at du arrangerer et møde på en restaurant med en SEO ekspert – Det vil være komplet spild af penge og du skal være ualmindeligt heldig for du overhovedet kan få en til at komme til et fysisk møde på din restaurant.

Men du kan meget nemt få et online møde

SEO ÅrhusEksperterne arbejder hardcore med algoritmer og optimering af hjemmesider, de har ikke tid til at tage ud på møder fordi du har et behov for at se hvem der laver arbejdet.
Du skal derfor forstå, at SEO eksperten gerne bil mødes med dig, men de ikke har tiden, da de har mange kunder som skal serviceres og møder derfor er noget du kan tage med en sælger (hvis du spørger dem).

Sørger du derimod efter et online møde, hvor du og din nye SEO ekspert kan gennemgå, hvad det egentlig er du gerne vil opnå, hvordan det skal gøres og hvad eksperten laver kontra hvad I selv skal lave.

Det er ikke noget problem at få opsat – eller det vil meget ofte være nemt at få stablet på benene og det vil i øvrigt også være en super god ide – så alt er aftalt og alle forventninger er afstemte direkte med dem der skal lave arbejdet.

Freelance SEO eller SEO bureau

Som udgangspunkt vil en freelance SEO ekspert være knap så dygtigt som en du bliver til knyttet i et SEO bureau.

Der findes dog få eksperter, der arbejder komplet selvstændigt og altid har gjort det (mere eller mindre) De har længere erfaring, bedre teknisk indsigt og forståelse for langsigtede resultater kontra dem i SEO bureauerne.

I Danmark er det primært:

Jonas Jørgensen ( Google Jonas)
Mikkel Demib
Thomas Rosenstand

Det er 3 freelancekonsulenter, der kan hyres direkte ind på jeres projekter som SEO konsulenter på timebasis.